Elikadura

ESCOBAL 2021 ARDO EKOLOGIKOA

Samaniegoko ardoa, %100 tempranillo mahatsekin egina, OSTATUren laborantza ekologikoko lehen partzelakoak. Bertan, 2010. urteaz geroztik, ingurunea erabat errespetatzen duen lana ezarri da, heskai naturalak sortzea eta bertako fauna sustatzea bultzatuz.

OSTATU

hobetzeko estrategiak

INGURUMEN HOBEKUNTZAK

  • Gasolio-galdara biomasa-galdara batez ordeztea.
  • Botilaren pisua gutxitzea.
  • Eguzki-energia jartzea, urtean 10.360 kg CO2 gutxituz.
IKUSI LEGENDA

Negozio-eredu berrien markoko produktua

Enpresan duen inpaktua murriztea

Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua

Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua

Produktuaren bizitza luzeagoa

Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa

Banaketako ingurumen-optimizazioa

Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua