Elikadura

FRUTARAKO ERRETILU ALBEOLARRA

60x40 albeolo-erretilua berriz diseinatzea, geometria aldatuz, erresistentzia galdu gabe haren pisua murrizteko. Erretilu hau fruta esferikoa ontziratzeko erabiltzen da, hala nola sagarra, melokotoia eta tomatea. Pisua gutxitzeak lehengaiak eta gehigarriak murriztea dakar, baita ekoizpen-prozesuan energia aurreztea ere.

CEMOSA

SARIAK

hobetzeko estrategiak

INGURUMEN HOBEKUNTZAK

  • Lehengaien kontsumoa% 15an murriztea.
  • Energia-kontsumoa eta uraren erabilera %11n murriztea.
  • Guztizko emisioak %9an murriztea
IKUSI LEGENDA

Negozio-eredu berrien markoko produktua

Enpresan duen inpaktua murriztea

Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua

Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua

Produktuaren bizitza luzeagoa

Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa

Banaketako ingurumen-optimizazioa

Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua