Elikadura

GARAGARDO LEGAMIAREN HIDROLIZAZIOA

Elikagaien industrian sortutako azpiproduktuak balioestea, oso teknologia berritzaile eta jasangarriak erabiliz balio erantsi handiko osagaiak sortzeko.

AZTI

hobetzeko estrategiak

INGURUMEN HOBEKUNTZAK

  • Sortutako legamia tona bakoitzeko 177 kg CO2 baliokide saihesten dira.
  • Elikaduran erabiliz gero, tonako 246 kg CO2 baliokideko karbono-aztarna duten osagaiak saihesten dira, eta emisioak murrizten laguntzen dute.
  • Teknologia berritzaile eta iraunkorrak erabiltzea.
IKUSI LEGENDA

Negozio-eredu berrien markoko produktua

Enpresan duen inpaktua murriztea

Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua

Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua

Produktuaren bizitza luzeagoa

Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa

Banaketako ingurumen-optimizazioa

Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua