Elikadura
AZTIk prototipo berri bat garatu du, muskuiluen lurrunean egostean sortutako ura erabiliz, teknologia berritzaile eta iraunkorrak erabiliz.
Prozesu horretan, muskuiluak egosterakoan askatzen duen urak balio handiko proteinak ditu.
Lortutako produktuak %18ko proteina du (materia lehorrarekiko) eta %5 baino gutxiago hezetasuna kontserbatzeko, hoztu beharrik gabe.
Azken produktuak muskuilu usaina du, eta gizakien eta/edo animalien elikadurarako osagai interesgarria da.
hobetzeko estrategiak
INGURUMEN HOBEKUNTZAK
Negozio-eredu berrien markoko produktua
Enpresan duen inpaktua murriztea
Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua
Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua
Produktuaren bizitza luzeagoa
Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa
Banaketako ingurumen-optimizazioa
Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua