Elikadura
Saltsa likidoa edo erdi-solido pasteurizatua, ardi-gazta helduaren aromarekin. Bereizgarri egiten duen elementua da bere osagai nagusia esne-ura dela, Idiazabal gazta edo beste gazta batzuk egitean sortutako azpiproduktua. Plateren amaierari, hornigaiei, bexamelaren ordezkoari, pastetako haborokinei, haragien akonpainamenduari eta abarri aplika dakiekeen produktua… Horeca sektorera eta retail sektorera bideratua. Testura doituz gero, igurzteko gai izan daiteke. “Proteina-iturri” gisa etiketatu daiteke.
hobetzeko estrategiak
INGURUMEN HOBEKUNTZAK
Negozio-eredu berrien markoko produktua
Enpresan duen inpaktua murriztea
Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua
Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua
Produktuaren bizitza luzeagoa
Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa
Banaketako ingurumen-optimizazioa
Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua