Elikadura

SALTSA ARDI-GAZTA HELDUA AROMAREKIN

Saltsa likidoa edo erdi-solido pasteurizatua, ardi-gazta helduaren aromarekin. Bereizgarri egiten duen elementua da bere osagai nagusia esne-ura dela, Idiazabal gazta edo beste gazta batzuk egitean sortutako azpiproduktua. Plateren amaierari, hornigaiei, bexamelaren ordezkoari, pastetako haborokinei, haragien akonpainamenduari eta abarri aplika dakiekeen produktua… Horeca sektorera eta retail sektorera bideratua. Testura doituz gero, igurzteko gai izan daiteke. “Proteina-iturri” gisa etiketatu daiteke.

AZTI

hobetzeko estrategiak

INGURUMEN HOBEKUNTZAK

  • 1,10 kg CO2 bal. murriztu ekoitzitako saltsa kg bakoitzeko
  • 0,0392 m3 ur ez dira erabiltzen produzitutako saltsa kg-ko, ez baita 325 ml esne ekoizten, eta, aldi berean, esne-esnearen isuria kentzen da.
  • 6,2952 E-05 kg P eq. Ekidin, sortutako saltsa kg bakoitzeko
IKUSI LEGENDA

Negozio-eredu berrien markoko produktua

Enpresan duen inpaktua murriztea

Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua

Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua

Produktuaren bizitza luzeagoa

Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa

Banaketako ingurumen-optimizazioa

Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua