Elikadura
Tempranillo eta Garnatxa motetako mahatsarekin egindako ardo ondua. Mahats hori eskuz batua da, Guardiako mahastietan (Arabako Errioxa), eta mahastizaintza integratuaren bidez tratatua dago. Mahastietan eta upategietan aukeratutako mahatsa. 10 eguneko epean altzairu herdoilgaitzezko biltegi batean Beratua eta hartzitua, 30ºC-tik beherako tenperaturan. 12 hilabeteko ardo ondua, barrika berrian eta zuzenean botilaratua. Mundu mailan EDP bat lortu duen lehenengo ardoa izan da.
SARIAK
hobetzeko estrategiak
INGURUMEN HOBEKUNTZAK
Negozio-eredu berrien markoko produktua
Enpresan duen inpaktua murriztea
Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua
Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua
Produktuaren bizitza luzeagoa
Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa
Banaketako ingurumen-optimizazioa
Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua