Elikadura

RECOVECO 2014 PARAJE ARDOA

Tempranillo eta Garnatxa motetako mahatsarekin egindako ardo ondua. Mahats hori eskuz batua da, Guardiako mahastietan (Arabako Errioxa), eta mahastizaintza integratuaren bidez tratatua dago. Mahastietan eta upategietan aukeratutako mahatsa. 10 eguneko epean altzairu herdoilgaitzezko biltegi batean Beratua eta hartzitua, 30ºC-tik beherako tenperaturan. 12 hilabeteko ardo ondua, barrika berrian eta zuzenean botilaratua. Mundu mailan EDP bat lortu duen lehenengo ardoa izan da.

GIL BERZAL

SARIAK

hobetzeko estrategiak

INGURUMEN HOBEKUNTZAK

  • %39 baino gehiagoko murrizketa gasolioaren kontsumoan.
  • Ingurumen-eragineko produktu kimikoen erabateko murrizketa.
  • %90eko murrizketa sufrearen eta kobrearen erabileran.
IKUSI LEGENDA

Negozio-eredu berrien markoko produktua

Enpresan duen inpaktua murriztea

Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua

Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua

Produktuaren bizitza luzeagoa

Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa

Banaketako ingurumen-optimizazioa

Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua