Elikadura

VALDEPEDRO

Valdepedro urteetako lan baten emaitza da, jatorrizko mahastia ezagutzen eta emaitzak aztertzen, sulfuroso erantsirik gabeko elaborazio batean.

Ziurtagiri ekologikoa duen Arabako Errioxako ardoa da, aurreko urteetako elaborazioko azpiproduktuak erabiliz ekoitzia.

Fruitu-izaera handiagoa duen ardoa da, konplexutasun gutxiagokoa, eta fruta eta aroma primarioak dira protagonista.

OSTATU

hobetzeko estrategiak

INGURUMEN HOBEKUNTZAK

  • Aurreko urteetako azpiproduktuak konpostatzea.
  • Gutxienez, ohiko ardo batek baino % 33 sulfito gutxiago ditu.
  • Landare-estalkiak erabiltzea lurzoruaren higadura murrizteko.
IKUSI LEGENDA

Negozio-eredu berrien markoko produktua

Enpresan duen inpaktua murriztea

Produktuen berreskuratze partzialera orientatutako diseinua

Bigarren bizitza bat sustatzeko diseinatutako produktua

Produktuaren bizitza luzeagoa

Erabilera-faseko ingurumen-optimizazioa

Banaketako ingurumen-optimizazioa

Produktuaren bizitza-amaierarako diseinua